У Хмельницькому поліцейські затримали молодика, який підозрюється у хуліганстві і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

21-річному зловмиснику, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Події мали місце вночі 11 липня в обласному центрі по вулиці Чорновола. Конфлікт виник між двома компаніями. У ході суперечки 21-річний молодик схопив дерев’яну палицю і накинувся з нею на опонентів. Зловмисник наносив удари і чоловікам, і жінкам. 

У результаті один із потерпілих отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, закритого перелому потиличної кістки, і був госпіталізований до нейрохірургічного відділення обласної лікарні.

Свідки викликали поліцію. За декілька хвилин правоохоронці вже були на місці і заспокоїли конфліктуючих. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До речі, 21-річний молодик раніше уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі. Наразі йому оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне