У Хмельницькому поліцейські затримали підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на двох ювелірів

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники поліції Хмельницької області затримали групу осіб за підозрою у вчиненні розбійного нападу на двох підприємців, які займались виготовленням ювелірних виробів. 

Злочин був вчинений 17 квітня 2019 року. Тоді троє чоловіків в масках поблизу ресторану «Колізей» по вулиці Курчатова у Хмельницькому напали на двох мешканців Донецької області, які займаються ювелірною справою.

Зловмисники, розпиливши сльозогінний газ у салон автомобіля потерпілих, відібрали у них сумку, у якій знаходилося близько 3,5 кг ювелірних виробів, понад 150 тисяч гривен та ноутбук. 

З місця події нападники зникли на автомобілі «Форд», який згодом працівники кримінальної поліції знайшли спаленим неподалік місця вчинення розбійного нападу.

hm.npu.gov.ua

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). В ході розслідування була вжита низка слідчих та оперативних заходів, в результаті яких поліцейські встановили особи підозрюваних. Ними виявилися троє мешканців Хмельницького.

hm.npu.gov.ua

Наразі усім трьом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні розбою, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах і вчиненого організованою групою.

Санкція ч. 4 статті 187 ККУ передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Двом затриманим у якості запобіжного заходу суд призначив тримання під вартою без можливості внесення застави.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне