У Хмельницькому поліцейські затримали серійного квартирного злодія-гастролера з Вінниці

1
Фото: hm.npu.gov

Співробітники кримінальної поліції затримали підозрюваного поблизу ломбарду, куди він привіз здавати викрадені ювелірні вироби. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із Південно-Західного відділення поліції затримали 39-річного вінничанина, який нещодавно приїхав до Хмельницького, де скоїв серію квартирних крадіжок.

Шляхом підбору ключа або зламу замка зловмисник проникав до приміщення, звідки викрадав ювелірні вироби, грошові кошти та інші цінні речі.

2

hm.npu.gov

Завдяки пильності сусідів, які помітили у дворі незнайомий автомобіль з номерними знаками іншої області, правоохоронцям вдалося вийти на слід крадія. Затримали його поблизу одного із ломбардів. У підозрюваного вилучили чимало викрадених ювелірних прикрас, інші цінні речі, а також викрутки, відмички, рукавички тощо.

3

hm.npu.gov

Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту. Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють усі епізоди злочинної діяльності затриманого.

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські на місці злочину затримали злодіїв-гастролерів з Вінниці. У цьому випадку на 100 відсотків спрацювала сусідська варта: двоє жінок вчасно помітили, як зловмисники проникли в сусідський будинок, і поки одна з них телефонувала на «102», інша з безпечної відстані фіксувала дії злодіїв на відео. Події мали місце вчора вранці, 18 березня, в мікрорайоні Лезневе. Скориставшись відсутністю господарів, двоє зловмисників, відтиснувши вікно, проникли до приватного будинку, звідки викрали грошові кошти.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне