У Хмельницькому поліцейські затримали жінку з великою кількістю синтетичного наркотику PVP

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

За зберігання небезпечних синтетичних наркотиків в особливо великих розмірах 32-річній жінці може загрожувати до 12 років ув’язнення. 

23 серпня в м. Хмельницькому на вулиці Довженка працівники кримінальної поліції затримали жінку, у якої вилучили один великий та 10 менших пакунків з речовиною білого кольору. Експертиза показала, що це синтетичний наркотик PVP в особливо великих розмірах.

Правопорушницею виявилась 32-річна місцева жителька, яка раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Наразі вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне