У Хмельницькому поліцейські затримали зловмисника, який скоїв грабіж кінотеатрі

Фото: hm.npu.gov.ua

47-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому може загрожувати від 4 до 8 років позбавлення волі.

Вчора, 17 березня, близько 15.25 години на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що незнайомець проник в одне із приміщень кінотеатру «Планета», де із кишені куртки 59-річної жінки викрав 2 тисячі гривень. Потерпіла несподівано зайшла і налякала зловмисника, тож він, забравши гроші, вибіг на вулицю.

Поліцейські, які прибули на виклик, переглянули відео, склали орієнтування на зловмисника і менш, ніж за годину, його затримали по вулиці Кам’янецькій.

Грабіжником виявився 47-річний чоловік, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі. Останнім часом проживав у селі Райківці Хмельницького району.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне