У Хмельницькому попрощались з нацгвардійцем Віктором Фльорко

Фото: https://suspilne.media/

Сьогодні, восьмого лютого, у Хмельницькому попрощались з солдатом Національної гвардії Віктором Фльорко. Він загинув другого лютого у селі Мала Токмачка Запорізької області під час мінометного обстрілу. Хлопцеві був 21 рік.

Про це Суспільному розповів капелан Валерій Хома.

З його слів, у 2021 році Віктор Фльорко після строкової пішов на службу за контрактом.

“Я пам’ятаю його переживання, коли прийшла повістка, тоді на строкову службу. І так вся Церква трошки переживала. Адже йому тільки зараз от виповнився 21 рік, і він пішов на цю службу. Коли почалась повномасштабна війна, Віктор був в той час на Запорізькому напрямку, і він вирішив перейти на контрактну службу. Двадцять один рік всього навсього, не беруть таких хлопців, але він в своєму серці твердо рішив , що буде захищати нашу країну. Це дуже знаково”, — зізнається Валерій.

Капелан розповів про наміри хлопця, які обірвала війна.

“В нього була дівчина, вони любили один одного. Були плани одружитися в церкві. Знаєте, це все обірвалось”, — каже Валерій Хома.

Дядько загиблого нацгвардійця, Микола Фльорко, каже: племінник тяжів до добрих людей .

“Дуже добряча дитина була, і всі його любили. І так само пішов в церкву, теж дуже любили. Він постійно був у колективах життєрадісний, завжди на позитиві”, — говорить Микола.

У Віктора Фльорка залишились батьки, брати, сестра і наречена. Поховали героя на Алеї Слави, що в мікрорайоні Ракове.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне