У Хмельницькому працівники поліції затримали «закладчика» наркотичних речовин

Фото: hm.npu.gov.ua

У Хмельницькому працівники поліції затримали 18-річного юнака, який за один день у різних місцях обласного центру заклав 133 пакунки з амфетаміном. 

Про підозрілого хлопця на автомобілі «BMW» до поліції повідомила місцева мешканка. Під час огляду зазначеного транспортного засобу  та особистих речей молодика патрульні поліцейські, які приїхали на виклик, виявили 23 розфасованих пакунки з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотики, та одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

hm.npu.gov.ua

За даним фактом слідчі Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення  затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Усі знайдені в автомобілі пакунки вилучені та направлені на експертизу. Крім того, слідчі у встановленому законом порядку провели вилучення ще 133 пакетиків з порошкоподібною речовиною зі схованок у різних мікрорайонах Хмельницького.

hm.npu.gov.ua

Наразі особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Відповідно до санкції ч.2 ст.307 ККУ молодому чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне