У Хмельницькому правники говорили про інтеграцію України в європейський простір

Сьогодні, 23 квітня у Донецькому національному університет імені Василя Стуса відбулась Науково-практична конференція. Правники говорили...
Фото: Донецький національний університет імені Василя Стуса

Сьогодні, 23 квітня у Донецькому національному університет імені Василя Стуса відбулась Науково-практична конференція. Долучились до організації конференції одразу кілька навчальних закладів. Серед них Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, Хмельницький університет управління та права, Донецький регіональний науковий центр НАПрН України, Хмельницька філія «Бізнес-інноваційний центр «ДонНУ-Поділля».

Науковці, юристи-практики, державні службовці, експерти говорили про актуальні проблеми правового забезпечення інтеграції України в європейський політичний, економічний, безпековий, інтелектуальний простір.

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Важливою темою для обговорення стало забезпечення національної безпеки в умовах європейського та євроатлантичного курсу України.

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Також не могли не торкнутись питання трудової та інтелектуальної міграції українців. Зокрема про це говорили у контексті прикордонного співробітництва регіонів.

Під час конференції учасники говорили і про механізми та практику захисту економічних інтересів України та забезпечення доступу до правосуддя і захисту прав.

Нагадаємо, що 24 квітня у Нетішині відбудеться відкриття пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи. Кошти на спорудження монументу, який розташований на розі проспекту Незалежності та вулиці Набережна, були виділені міським головою Олександром Супрунюком.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне