У Хмельницькому продовжується підготовка соціальних перемовників для громад

Фото: hm.npu.gov.ua

Уже другий рік поспіль на Хмельниччині триває підготовка соціальних перемовників для громад, які будуть помічниками дільничних на місцях. Мета проекту амбітна — підготувати соціальних перемовників для всіх громад області.

hm.npu.gov.ua

Цього разу пройшов об’єднаний модуль «Школи соціальних перемовників» на тему: «Інструменти комунікації. Комунікація в кризових ситуаціях», участь у якому взяли як випускники 2018 року, так і цьогорічні слухачі.

Спікерами з даної теми виступили начальник сектору комунікації ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега та начальник сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП Вікторія Устянська.

— Усі учасники проекту розуміють, що безпека громади — це не лише справа поліції. Тільки спільними зусиллями ми можемо зробити наше життя безпечним, — говорить Інна Глега.

hm.npu.gov.ua

— Ми віримо, що на рівні громад перемовники будуть тими людьми, які здатні оцінити рівень безпеки, впливати на цей стан, виявляти усі можливі ризики та ефективно взаємодіяти з поліцією, — додає Вадим Яцишин, координатор проекту.

Нагадаємо, соціальні перемовники проходять підготовку із правознавства, основ комунікації та психологічної взаємодії тощо таким чином, щоб вони у майбутньому могли правильно оцінити будь-яку ситуацію з правової точки зору і мали відповідні вміння та навички, щоб залагодити той чи інший конфлікт.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне