У Хмельницькому придбали євроконтейнери для сміття

11111
Фото: khm.gov.ua

Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради. 

В рамках реалізації програми «Розумне довкілля Хмельницький» комунальним підприємством «Спецокмунтранс» закуплено 206 євроконтейнерів на суму майже 2 млн. грн. Уже найближчим часом контейнери з’являться на вулицях Хмельницького. Нові контейнери мають більшу ємність в порівняні зі старими, а ще їх можна мити та дезинфікувати.

22

khm.gov.ua

Також в Хмельницькому займаються модернізацією сміттєвих майданчиків. У місті з’явилося 15 нових місць для сміття, які огороджені металопрофілем та мають дах, у центральній частині міста облаштовано 4 підземних сміттєконтейнери.

3333

khm.gov.ua

Нагадаємо, що Хмельниччина долучилася до Ініціативи CoST. Рішення щодо приєднання до ініціативи CoST було прийнято з метою забезпечення прозорості у сфері ремонту та будівництва автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Хмельницькій області та з метою запровадження міжнародних стандартів Ініціативи CoST для забезпечення підзвітності та відкритого доступу до інформації під час будівництва об’єктів інфраструктури за публічні кошти.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне