У Хмельницькому районі минулої доби сталися дві ДТП з постраждалими: поліцейські встановлюють обставини подій

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Одна з автопригод мала місце в обласному центрі, ще одна — у Городку. В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження.

Вчора, 29 квітня, близько 10:40 години в м. Городок по вул. Грушевського відбулося зіткнення між автомобілем «Opel», за кермом якого перебував 51-річний місцевий житель, та мотоциклом «Suzuki» під керуванням 60-річного жителя с. Кремінна. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла травмувався і був госпіталізований до Городоцької багатопрофільної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

Того ж дня сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода. У Хмельницькому близько 17:30 години на перехресті проспекту Миру — Старокостянтинівського шосе не розминулися автомобіль «Suzuki», за кермом якого перебував 49-річний хмельничанин, та «BYD». 46-річний водій автомобіля «BYD», теж місцевий житель, отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.

В обох випадках слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне