У Хмельницькому ремонтують фонтан

Фото: Суспільне Хмельницький

Фонтан “Куля”, що у сквері Шевченка, ремонтують працівники комунальної інфраструктури Хмельницького. Про це Суспільному Хмельницький розповів виконуючий обов’язки начальника міського управління Василь Кабальський. За його словами, на утримання фонтанів міста депутати Хмельницької міськради взяли з бюджету близько двох з половиною мільйонів гривень. У цей кошторис закладені й кошти на ремонтні роботи.

На даний час проводяться роботи щодо облицювання стін фонтана-кулі, каже Василь Кабальський.

Суспільне Хмельницький

“Плитка, яка під наслідком природних факторів відшарувалася, на даний час знята. Проводиться оббивання територій з чаші фонтану, і штукатурення. Далі буде кріпитися нова плитка, облицюватися фонтан”, — розповів Василь Кабальський.

За його словами, ремонтні роботи планують виконати впродовж місяця і запустити фонтан.

“В місті на обслуговуванні комунального підприємства “По зеленому підприємству та благоустрою міста” є п’ять фонтанів. Це в сквері Шевченка, у парку Поділля, на Привокзальній площі й на площі Свободи біля Сілістри. Три фонтани на Привокзальній площі, Дендропарку і Сілістрі нормально “перезимували” й вони працюють. Також у нас є фонтан в парку Чекмана. Його потрібно відремонтувати, там також проведено відшарування гранітних плит”, — говорить Василь Кабальський.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне