У Хмельницькому рятувальники вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи

Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області
14 грудня біля пам’ятника «Героям-пожежникам, які врятували світ від ядерної катастрофи», на місці, звідки 36 років тому у безвість відправились пожежники на порятунок світу, зібрались ліквідатори, керівництво обласної та міської влади, силових структур області, ветерани пожежної охорони та цивільного захисту, аби згадати подвиг «чорнобильців».
 
Здавалося б, найгірше залишилось позаду і вдалося здолати найстрашнішого ворога, а ліквідація аварії на Чорнобильській АЕС стала історією. Однак у лютому цього року світ знову застигає від жаху, бо сусідня держава-агресор вирішує випробувати долю і робить цей небезпечний об’єкт розмінною монетою.
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
Важкі випробування та муки терпить сьогодні Україна і величний подвиг учасників ліквідації найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, їх відважність та відданість обов’язку, своїй землі надихають сьогодні наших захисників, кожного українця до боротьби із ворогом!
 
 
Присутні вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника. Героїчний подвиг «чорнобильців» завжди у пам’яті у наших душах і серцях!
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне