У Хмельницькому СБУ викрила ще одного зрадника українського народу

Фото: https://ssu.gov.ua/
Служба безпеки України затримала 54-річного хмельничанина, який сприяв російським окупантам у проведенні підривної діяльності проти України.
 
Слідчі встановили, що у березні 2022 року інформатор зголосився співпрацювати зі спецслужбами рф.
 
За наявною інформацією, він «зливав» ворогу дані військового характеру. Передавав фото та відео матеріали щодо фунціонування та охорони військових частин, розташованих в обласному центрі, місця дислокації українських військовослужбовців, маршрути переміщення техніки ЗСУ, відомості про фортифікаційні споруди навколо Хмельницького. Крім того, зловмисник, маючи спеціальну військову освіту, ініціативно розробив та передав «другу» карту-схему оптимально вигідного маршруту танкового наступу рашистів, в обхід цих захисних споруд.
 

https://ssu.gov.ua/

 
Агента затримали на гарячому під час фотографування для «замовників» одного із об’єктів критичної інфраструктури міста. Російські військові планували нанести по ньому ракетні удари, щоб заблокувати поставки іноземного озброєння в зону бойових дій.
 

https://ssu.gov.ua/

 
У межах розпочатого кримінального провадження, затриманому оголошено про підозру у державній зраді (ч.2 ст.111 КК України).
 
Заходи з викриття проводились УСБУ у Хмельницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне