У Хмельницькому ще на двох вулицях встановлюють підземні сміттєві контейнери

Фото: https://khm.gov.ua/

Незабаром у центральній частині міста Хмельницького з’являться ще два підземні контейнери для збору сміття. Наразі тривають роботи з їх встановлення. Один розміститься на сміттєвому майданчику на вулиці Володимирській, поблизу будинку №78, інший – на вулиці Соборній, неподалік зупинки громадського транспорту «ЦНАП».

За інформацією управління комунальної інфраструктури, на обох ділянках уже завершено земляні роботи і встановлено бетонні бункери для контейнерів ємністю 3 куб. м. Далі виконуватимуться роботи з благоустрою, зокрема укладання тротуарної плитки, встановлення сміттєприймальників, виготовлених із нержавіючої сталі. Роботу планують завершити до кінця жовтня.

Нагадаємо, перші підземні контейнери, на заміну звичним сміттєвим бакам, у місті Хмельницькому почали встановлювати у 2018 році. Для обслуговування таких майданчиків закуплено спеціальний автомобіль.

Загалом у Хмельницькому налічується 12 підземних контейнерів (разом з тими, що облаштовуються). Підземні сміттєві контейнери вже встигли оцінити хмельничани, адже такі сміттєві майданчики зручні у використанні, дають можливість позбутися неприємних запахів вуличного сміття, вирішити проблему нестачі вільного простору, мають естетичний зовнішній вигляд.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне