У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій загинув 20-річний юнак

Фото:

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталась 28 серпня близько 03:40 години в м. Хмельницькому по вул. Волочиській. 

Автомобіль «Фольксваген Golf» врізався у дерево та перекинувся.

Внаслідок ДТП 20-річний пасажир автомобіля, місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці події. Ще троє молодих людей віком 19, 20 та 21 рік травмувалися. Двох з них після огляду лікарів відпустили додому без госпіталізації, а третього юнака госпіталізували до обласної лікарні. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

За даним фактом слідчі відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне