У Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини ДТП, в яких травмувалося двоє осіб

У Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини ДТП, в яких травмувалося двоє осіб
Фото: hm.npu.gov.ua

Вчора, 11 січня, в Хмельницькому сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися двоє осіб.

Так, близько 15.50 години по вулиці Кам’янецькій неподалік ресторану «Веселка» 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мазда», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом «ПАЗ» під керуванням 42-річного хмельничанина (автобус не перебував на маршруті, в салоні пасажирів не було), після чого злетів у кювет.

hm.npu.gov.ua

У результаті ДТП 26-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Потерпілій було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася вчора в обласному центрі близько 18.40 години по вулиці Західно-Окружній. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 41-річного пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги в попутному напрямку.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

В обох випадках у Хмельницькому відділі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 12 січня о 06:06 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу автомобіля у с. Плесна Шепетівського району. На пожежу оперативно прибуло чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне