У Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини загибелі працівника котельні

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі працівника комунального підприємства, який обслуговував твердопаливну котельню.

8 лютого о 19.49 годині до поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні однієї з твердопаливних котелень Хмельницького чоловіка затягнуло в шнек бункеру подачі твердого палива.

На місці події працівники поліції з’ясували, що загинув 64-річний місцевий житель, який працював у котельні. Чоловік закидав відходи тирси у бункер подачі щепи, втратив рівновагу та впав до шнеку бункера, отримавши множинні травми, несумісні з життям. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. 

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 статті 271 Кримінального кодексу України «Порушення вимог законодавства про охорону праці», санкція якої передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне