У Хмельницькому стартував проект «Шкільний офіцер поліції»

головна
Фото: @khmelpolice

Як інформує прес-служба патрульної поліції, 20 грудня у гімназії №2, що на вулиці Проспект Миру, стартував проект «Шкільний офіцер поліції». Головним завданням якого є створення безпечного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах, спілкування з дітками, виховання їх як відповідальних та свідомих громадян.

11

@khmelpolice

22

@khmelpolice

Програма шкільних офіцерів побудована на інтерактивному навчанні, тому є доступною для школярів різних вікових категорій.
Сьогоднішній урок шкільні офіцери поліції провели із використанням тематичних книг та яскравого наочного матеріалу.

33

@khmelpolice

Патрульні переконані, що спілкуючись із дітками вони здійснюватимуть ефективну профілактику правопорушень серед учнів та виховуватимуть правову свідомость підростаючого покоління.

44

@khmelpolice

Проект «Шкільний офіцер поліції» в управлінні патрульної поліції в Хмельницькій області відтепер функціонуватиме на постійній основі.

Нагадаємо, хмельницькі школярі мали можливість випробувати себе у ролі кінологів. До кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області на екскурсію завітали учні загальноосвітньої школи № 30. Школярі мали можливість на власні очі побачити, як тренують собак, як чотирилапі працюють — розшукують злочинців та заборонені предмети, де вони живуть і що їдять. Працівники кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області влаштували для юних відвідувачів справжній майстер-клас: на тренувальному майданчику показали, як займаються з собаками, як чотирилапі працюють — розшукують людей, заборонені предмети, затримують злочинців тощо. Кінологи дали дітям можливість і самим приміряти на собі цю професію. І школярі залюбки віддавали чотирилапим елементарні команди й тішились, наскільки чітко ті їх виконують. Найбільший захват викликала улюблениця дітей — лабрадор Гера. Вона залюбки гралася з школярами у снігу та виконувала їхні завдання.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне