У Хмельницькому судили чоловіка, який пограбував в парку ім. Чекмана випадкову перехожу

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисником виявився 27-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

31 серпня в парку ім. Чекмана підозрюваний зірвав із шиї випадкової перехожої золотий ланцюжок і кинувся утікати. Жінка одразу ж подзвонила у поліцію і описала грабіжника.

Невдовзі, обстежуючи прилеглі території, в одному із дворів патрульні помітили чоловіка, зовні схожого на підозрюваного. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група. Зловмисником виявився 27-річний хмельничанин, який незадовго до цього був звільнений з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин.  

Правоохоронці затримали грабіжника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадену прикрасу вилучили.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні грабежу в період дії воєнного стану й засудив його до 7 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне