У Хмельницькому судитимуть домашнього кривдника

Фото: Хмельницьке районне управління поліції

У Хмельницькому перед судом постане домашній кривдник, який порушив заборону суду наближатися до колишньої співмешканки. Чоловіку може загрожувати до шести місяців арешту або до двох років обмеження волі.

Про це повідомляє Хмельницьке районне управління поліції.

Як інформують правоохоронці, 36-річний місцевий житель вчиняв психологічне насилля відносно співмешканки.

“31-річна жінка потерпала від образливих слів, принижень та сварок з боку свого цивільного чоловіка. На правопорушника поліцейські декілька разів складали адміністративні матеріали за вчинення домашнього насилля, і оскільки кривдник погрожував своїй жертві фізичною розправою, виписали порушнику терміновий обмежувальний припис строком на 10 діб, який забороняв чоловіку наближатися до потерпілої”, — йдеться у повідомленні.

Згодом суд виніс рішення про видачу обмежувального припису, який уже забороняв кривднику наближатися до колишньої співмешканки ближче 500 метрів протягом шести місяців, а також спілкуватися з нею у будь-який спосіб. Однак чоловіка це не зупинило, повідомляють у поліції. Прийшовши до потерпілої додому, він вчинив сварку, а також надсилав повідомлення з метою психологічного тиску.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. За невиконання обмежувального припису чоловіку може загрожувати до шести місяців арешту або до двох років обмеження волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне