У Хмельницькому ТОРівці виявили двох юнаків з речовиною, схожою на амфетамін

91
Фото: .npu.gov.ua/

У хлопців 17 та 18 років поліцейські виявили та вилучили 20 поліетиленових згортків з білою кристалоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

27 жовтня близько 17.00 години під час патрулювання обласного центру по вулиці Нечая співробітники взводу № 2 роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в Хмельницькій області помітили підозрілих молодиків, які, побачивши патрульний автомобіль, різко змінили напрямок руху та намагались уникнути спілкування з поліцейськими. 

На підставі ЗУ «Про Національну поліцію» ТОРівці провели юнакам поверхневу перевірку, в ході якої виявили у них 20 поліетиленових згортків з білою кристалоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Патрульні одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції.
 
Правоохоронці вилучили усі згортки і направили на експертизу. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне