У Хмельницькому ТОРівці виявили у чоловіків пістолет і кастет

9
Фото: @khmelpolice

Під час опрацювання виклику, ТОРівці виявили ймовірно заборонені предмети. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, близько 12-ї години ночі, співробітникам роти ТОР на планшет надійшла інформація про те, що на вулиці Львівське шосе, невідомі особи здійснюють постріли з предмета, що схожий на пістолет.

44

@khmelpolice

Прибувши на місце події, поліцейські виявили трьох осіб чоловічої статті, що перебували поряд транспортного засобу ВАЗ 2107.
Згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські провели особам та транспортному засобу поверхневу перевірку.

В результаті перевірки у місцевого жителя 1998 року народження виявили предмет, схожий на пістолет. Також в результаті візуального огляду салону автомобіля було виявлено предмет схожий на кастет.

3

@khmelpolice

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить походження виявлених предметів, причетність даних осіб до вчинення правопорушення, а також подальшу правову кваліфікацію дій ймовірних порушників.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне