У Хмельницькому в ДТП травмувався 29-річний мотоцикліст

Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 травня, близько 18.55 години по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

34-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» допустив зіткнення з мотоциклом «Хонда» під керуванням 29-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили додому.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини ДТП.

 Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 30-річна велосипедистка. Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 травня, близько 08.30 години в селі Веснянка Старокостянтинівського району по вулиці Центральній. Попередньо встановлено, що 41-річний житель Старокостянтинова на автомобілі «ВАЗ 2105» допустив наїзд на 30-річну велосипедистку, яка виїхала на проїжджу частину.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне