У Хмельницькому в мікрорайоні Озерна збудують ліцей на 1440 учнів

Фото: https://khm.gov.ua/

Підбито підсумки Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу пропозицію будівництва Ліцею в мікрорайоні Озерна (вулиця Січових стрільців, земельна ділянка 4,2 га).

«Плануємо вже найближчим часом замовляти проектно-кошторисну документацію, проходити державу експертизу і потім вже будувати. Заклад буде розрахований на 1440 учнів. Він стане 3-м в даному мікрорайоні новим навчальним закладом (дитячий садок на вулиці Залізняка збудовано в 2019 році, нова школа запрацює уже до кінця поточного року).

Серед 5-ти конкурсних пропозицій були учасники з Києва та Рівного. Сьогодні комісія, до складу якої входили архітектори і службовці, обрала переможців. Вони отримають грошову винагороду, а проект, який зайняв 1 місце стане основою для майбутнього проектування. Це буде навчальний заклад нового формату, з сучасною архітектурою та підходами до шкільного простору», – розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Детально з пропозиціями учасників можна ознайомитися в приміщенні управління капітального будівництва за адресою вул. Проскурівська, 15.

https://khm.gov.ua/

https://khm.gov.ua/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне