У Хмельницькому відбудеться відкриття виставки фотографій “The Best”

1
Фото: khm.gov.ua

Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради. 

1 серпня о 15.00 в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття виставки фотографій “The Best” Нати Звіададзе (Грузія). Фотороботи майстра виходять за межі просто надрукованого кадру, багато робіт більше схожі на картини і гравюри. Передати через зображення свої емоції і почуття стало для фотографа головним критерієм у творчості, а захоплення переросло у спосіб життя.

Виставка фотографій «The Best» Нати Звіададзе є першою персональною виставкою фотохудожниці. Вперше виставка була представлена в Києві у Бібліотеці імені Володимира Винниченка. В експозиції представлені роботи у різних жанрах і напрямках, багато фотографій мають нагороди на міжнародних конкурсах, а чотири з них належать культурній спадщині Міжнародної Федерації Художньої Фотографії (FIAP).

Запрошуємо хмельничан та гостей міста завітати на відкриття фотовиставки та помилуватися непересічними роботами лауреата більше сорока міжнародних конкурсів. Роботи Нати Звіададзе експонувалися в Парижі, Трієсті (Італія), Києві, Рівному, Баку, Тбілісі.

Нагадаємо, що спортсменки з Хмельницького стали призерами чемпіонату України. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне