У Хмельницькому відбувся марафон на підтримку воїнів-визволителів

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/
Сьогодні в обласному центрі відбувся благодійний забіг на підтримку Гвардії Наступу. Основна мета забігу – зібрати кошти для потреб українських захисників та підтримати їх у визвольній боротьбі за наші території.
 
Участь в забігу взяли понад 200 жителів області та міста, серед яких було чимало внутрішньопереміщених осіб.
 
Долучився до марафону перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін, який подякував учасникам за те, що вони не залишаються осторонь, а допомагають військовим досягати для нашої держави мир та свободу.

“Сьогодні ми не просто йдемо уперед, а впевнено біжимо до перемоги. Українці уже довели усьому світові, що ми згуртований та вільний народ, однак ще залишається багато кроків до нашої мети. Тому переконаний, що разом ми не лише вистоїмо, а й дамо відсіч ворогу. Саме тому ми і будемо допомагати нашим бійцям стільки, скільки буде потрібно,” – наголосив посадовець.

Опісля урочистої частини учасники забігу подолали дистанцію в 3 км для дорослих та 500 м для дітей. Також для них був проведений благодійний аукціон, де кожен міг придбати сувеніри та смаколики. Серед цінних лотів було розіграно картини та використаний тубус від гранатомету, за які вдалося виручити близько 20 тис грн.
 
 
Службовці однієї із військових частин Хмельниччини підготували для учасників забігу фотозону зі справжнім військовим броньованим автомобілем “Хаммер”, в якому охоче фотографувалися дітлахи та дорослі.
 
У підсумку заходу, кожен із учасників отримав позитивні емоції та медаль учасника, а найактивніші – подарунки та сувеніри від партнерів.
 
Варто нагадати, що марафон вдалося провести за ініціативи ГО “Підтримка України” у співпраці із Хмельницькою ОВА та «Race Expert». Усі зібрані кошти підуть на потреби військовослужбовців.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне