У Хмельницькому влада задумала стягувати платню за користування туалетом, за який платники податків заплатили 2,6 млн грн

Фото: https://ngp-ua.info/

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради має намір запровадити платне користування стаціонарною громадською вбиральнею у сквері імені Т.Г. Шевченка (вул. Проскурівська, 40-Б), що у центрі міста. Інформує НГП.

Відповідний проєкт рішення з’явився на сайті міськради.

З відвідувачів туалету пропонується брати 5 гривень.

https://ngp-ua.info/

У преамбулі до проєкту сказано, що комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконавчого комітету Хмельницької міської ради підготувало відповідне клопотання щодо введення тарифу та надало розрахунки економічно обґрунтованих витрат з надання послуг. На їхню думку, це забезпечить належне утримання та санітарно-гігієнічний стан громадської вбиральні у сквері.

Нагадаємо, що у вересні 2019 року Хмельницьке комунальне підприємство «Спецкомунтранс» провело тендер із реконструкції туалету загального користування на вул. Проскурівська, 40Б у Хмельницькому вартістю 2,59 млн грн. Переможцем стало хмельницьке ПП “Моноліт-Буд”, яке належить місцевому мешканцю Валентину Коваленку.

Громадська вбиральня у сквері Шевченка є інклюзивною. Усередині окрім туалету, облаштовано кімнату матері і дитини, з пеленальним столиком та бойлером з гарячою водою. Також є 10 кабінок чоловічих та жіночих.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне