У Хмельницькому водії нехтують безпекою як своєю, так і оточуючих

112
Фото: facebook.com

За нічну зміну патрульні виявили 6 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Близько 22:10, чоловік 1987 року народження, на вулиці Західно-Окружна, керував автомобілем ВАЗ у стані алкогольного сп’яніння. Показник Драгера 0.92 проміле.

Близько 23:50, чоловік 1985 року народження, на вулиці Львівське шосе, керував транспортним засобом Nissan із ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.

Близько 01:20, чоловік 1968 року народження, на Ломоносова, керував транспортним засобом Fiat із ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.

Близько 02:24, чоловік 1983 року народження, на вулиці Холодноярців, керував автомобілем BMW із ознаками наркотичного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.

Близько 03:20, чоловік 1986 року народження, на вулиці Європейська, керував автомобілем BMW у стані алкогольного сп’яніння. Показник Драгера 2.08 проміле.

Близько 04:30, чоловік 1995 року народження, на вулиці Зарічанська, керував автомобілем Mercedes із ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.

Шановні водії! Патрульні вкотре наголошують вам, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку своє життя та здоров’я, а також інших учасників дорожнього руху, адже п’яний водій — потенційний убивця!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне