У Хмельницькому водійка припаркувала свій “Land Rover” на місці для інвалідів

Фото: @khmelpolice

Про це інформує прес-служба Патрульної Поліції. 

28 травня патрульні вкотре притягнули до адміністративної відповідальності водія за порушення Правил паркування. На вулиці Соборна, водій 1978 року народження, здійснила зупинку автомобіля Land Rover на місці, що призначене для зупинки осіб з інвалідністю. На 41-річну кермувальницю патрульні оформили постанову за частиною 5 статті 122 КУпАП. Та наклали стягнення у вигляді штрафу у сумі 1020 гривень.

Варто зазначити, що згідно частини 5 статті 122 КУпАП: “Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної стоянки)…” – тягне за собою накладення штрафу від 1020 до 1700 гривень.

Водії, будьте уважними, свідомими та відповідальними! Цінуйте те, що місце на парковці для осіб із інвалідністю призначене не для Вас!

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські затримали сутенера. Поблизу села Давидківці Хмельницького району працівники поліції затримали 26-річного зловмисника одразу після отримання ним коштів за організацію зустрічі повії з клієнтом. Тепер чоловікові може загрожувати від 4 до 7 років позбавлення волі

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне