У Хмельницькому встановлять камери відеоспостереження у місцях, де часто відбуваються ДТП

Фото: https://khm.gov.ua/

Сьогодні відбулася позачергова 11 сесія Хмельницької міської ради. Депутати зібралися, щоб вирішити нагальні питання для громади.

«Необхідність проведення позачергово засідання обумовлена в першу чергу виконанням рішень судів, де нас зобов’язали в певні терміни розглянути питання. Ми їх розглянули і прийняли відповідні рішення. Одне із питань порядку денного було пов’язане з необхідністю укладання договору на використання приватного приміщення під дитячий садочок в Олешині, в процесі зміни технічного паспорту було змінено адресу. Сьогодні ми внесли уточнення і змінили адресу: вул. Шестакова, 13 на вул. Козацьку, 8. Це дасть можливість підписати договір і далі садочок буде перебувати в приватному приміщенні, а з наступного року ми готуємо зміни. Хочемо одну з груп відремонтувати і перенести в школу, під час весняного уточнення бюджету плануємо виділити кошти на проектно-кошторисну документацію з метою добудови до існуючого навчального закладу дошкільного навчального закладу на 4 групи, щоб не було потреби орендувати, а щоб це був постійний дошкільний навчальний заклад», – розповів міський голова Олександр Симчишин.

Також депутати ухвалили програму навчання, підготовки та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, керівних працівників підприємств, установ і організацій Хмельницької міської територіальної громади, членів виконавчого комітету та депутатів міської ради на 2022 рік. Програма є традиційною і це дозволяє представникам місцевого самоврядування отримувати нові знання та підвищувати кваліфікацію.

Ще одним рішенням передбачено встановлення трьох камер відеоспостереження у місцях, де часто відбуваються дорожньо-транспортні пригоди.

Олександр Сергійович наголосив, що засоби відеофіксації встановлюють для профілактики, адже є позитивний досвід від попередньо встановлених камер.

https://khm.gov.ua/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне