У Хмельницькому заборонили встановлення рекламних щитів

Фото: Микола Ваврищук

У Хмельницькому заборонили встановлення рекламних штендерів – переносних рекламних щитів. Відповідне рішення прийняли у міськвиконкомі. Максимум за шість місяців з вулиць Хмельницького зникне вся переносна реклама.

Про це розповів заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук. За його словами, така реклама може псувати вигляд вулиць міста. Також переносні рекламні щити заважають пішоходам та комунальникам, додав Ваврищук.

“Така реклама була дуже популярною починаючи з 2000-х років. Ще раніше безлад з нею намагалися впорядкувати шляхом розроблення правил встановлення конструкцій, фактично прописуючи відстані від приміщення та розміри. На жаль, це не працювало. На мою думку, такий формат себе давно “віджив”. З розвитком бізнесу та кількості торгових точок важко уявити як будуть виглядати вулиці міста, якщо кожен поставить такий штендер”, – сказав чиновник.

Ваврищук зазначив, що з 14 жовтня дозволів на встановлення рекламних щитків у Хмельницькому не видаватимуть. Ті підприємці, які мають чинні дозволи можуть використовувати таку рекламу до завершення угоди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне