У Хмельницькому замальовували написи, які рекламують наркотики

У Хмельницькому замальовували написи, які рекламують наркотики
Фото: hm.npu.gov.ua

Сьогодні, 22 грудня, працівники управління протидії злочинності ГУНП в Хмельницькій області разом з дітьми та громадськими активістами взяли до рук балончики з фарбою і замальовували в місті написи, які пропагують купівлю наркотиків через мережу інтернет.

hm.npu.gov.ua

«Соль», «фен», «спайси» — такі написи, на жаль, можна доволі часто побачити на парканах та будівлях в усіх куточках нашої держави. Саме вони закликають молодь купувати синтетичні наркотики через мережу інтернет та популярні месенджери.

Як розповідає Сергій Кемінь, заступник начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області, вивести на чисту воду ділків, які продають наркотики через мережу інтернет, доволі складно. Проте за останні кілька місяців працівники поліції затримали двох хмельничан, які торгували наркотиками методом закладок і рекламували свої послуги саме через такі написи на будівлях і парканах.

hm.npu.gov.ua

Працівники комунальних служб не завжди оперативно замальовують такі написи на стінах. Сьогодні ж за справу вирішили взятися поліцейські, яким допомагали діти та представники громадських організацій.

hm.npu.gov.ua

Варто зазначити, що правоохоронці вже не вперше проводять подібні акції, закликаючи тим самим громадян не бути байдужими і долучатися до знищення такої негативної реклами.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 10 тонн палива вилучили правоохоронці з нелегальної автозаправної станції у м. Старокостянтинів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне