У Хмельницькому замість електротранспорту їздитимуть комунальні автобуси

Фото: ХКП “Електротранс”

У зв’язку із ракетними ударами, у Хмельницькому 10 жовтня зупинено рух електротранспорту. Замість тролейбусів на маршрутах по основних напрямках курсують автобуси.

Про це повідомили у Хмельницькому комунальному підприємстві “Електротранс”.

“Через відсутність електроенергії в місті можливості забезпечити рух тролейбусів немає. Просимо розуміння. Енергослужба підприємства докладає максимум зусиль для усунення аварійних викликів”, – йдеться у повідомленні підприємства.

Замість тролейбусів, повідомляють у ХКП “Електротранс”, на маршрутах по основних напрямках наразі курсують комунальні автобуси за такими маршрутами:

  • маршрут № 35 (завод “Катіон” — мікрорайон Озерна) — 3 автобуси;
  • маршрут № 20 (завод “Катіон” — мікрорайон Лезневе) — 2 автобуси;
  • маршрут №8 (мікрорайон Озерна — мікрорайон Ракове) — 4 автобуси;
  • маршруту№ 7А (завод “Катіон” — мікрорайон Ракове) — 4 автобуси;
  • маршрут № 16 (завод “Катіон” — мікрорайон Гречани) — 2 автобуси.

Наразі відновлення електропостачання в місті дало можливість забрати тролейбуси з вулиць міста та доправити їх у депо, розповіли Суспільному в комунальному підприємстві “Електротранс”.

“Зараз на маршрутах по основних напрямках курсують комунальні автобуси, які здійснюють перевезення пасажирів. Завтра, 11 жовтня, сподіваємося відновити рух електротранспорту в Хмельницькому у звичному режимі”, – каже заступниця директора з виробництва комунального підприємства «Електротранс» Наталія Свистун.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне