У Хмельницькому змагалися 400 танцюристів з різних куточків України

Фото: Юрій Горобець

У Хмельницькому пройшли всеукраїнські змагання зі спортивно-бальних танців “УСПІХ -2023”. У змаганнях взяли участь понад 400 танцюристів з різних міст України.

Про це Суспільному розповів президент обласної федерації спортивного танцю Юрій Горобець.

За його словами, це перші танцювальні змагання в Хмельницькій області від початку повномасштабного вторгнення. Учасники віком від 6 до 21 року приїхали з Чернігова, Тернополя, Луцька, Рівного, Вінниці, Івано-Франківська, Волочиська, Бару, Балти, Летичева, Нетішина, Городка, Славути, Староконстянтинова, Турбова, Шепетівки та міста Хмельницького, розповів Юрій Горобець.

Переможців та номінацій було багато, всіх і не перерахувати, каже Юрій Горобець. Рівень у більшості категорій, додає, був доволі сильним.

“Приємно, що у такий час діти продовжують займатися, розвиватися, досягати певної майстерності у виконанні. Наша місія — відволікти дітей від війни, тримати їх у тонусі, розвивати галузь танцю”, — каже Юрій Горобець.

Під час змагань проводили благодійні збори коштів, частина з яких піде на потреби ЗСУ, а частина буде перерахована на лікування Ані Вишневської, якій потрібна трансплантація кісткового мозку, говорить Юрій Горобець.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне