У Хмельницькому знову перекриють частину Старокостянтинівського шосе

Фото: zt-rada.gov.ua

Дорога стане недоступною на з 00:00 11 травня до 00:00 14 травня, повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. За цей час планують нарешті завершити капітальний ремонт мосту через річку Південний Буг. Обмежувати рух транспорту будуть між вулицями Зарічанською та вулицею Прибузькою.

Об’їзд закритої ділянки транспортними засобами здійснюватиметься вулицями Трудовою, Прибузькою, Свободи та Зарічанською.

На період перекриття Старокостянтинівського шосе рух автобусів і тролейбусів буде здійснюватись вулицями Свободи та Зарічанською.

Нагадаємо, що капітальний ремонт мосту розпочався ще 8 серпня 2017 року. Ремонтні роботи тривали 4 місяці. Підрядники за цей час освоїли понад 5 мільйонів бюджетних гривень.  Відкрили міст для транспорту 20 грудня 2017 року. Проте роботи так і не були завершені. У цьому році підрядник мав освоїти ще 4 мільйони гривень на укріплення бетонних опор з-під низу моста. За ці роботи міська влада має заплатити 6,418 мільйонів гривень. Ремонтні роботи здійснює львівська фірма ТзОВ “Західтрансбуд” .

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне