У “Хмельницький слідчий ізолятор” підкинули пакунок з рогаткою

103
Фото: .facebook.com

03 листопада 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено чергову спробу потрапляння до охоронюваної зони установи значної кількості заборонених речовин.

А саме близько 4 год.45хв. під час обходу, співробітниками слідчого ізолятору, прилеглої до установи території було помічено невідому особу, яка намагалась здійснити спробу перекиду через огорожу пакунку з невідомим вмістом. Особу зловмисника затримати не вдалось. На місці події співробітниками установи було виявлено пакунок обмотаний поліетиленовою стрічкою.

По даному факту викликано працівників поліції. При прибутті СОГ Хмельницького ВП ГУНП України було проведено огляд пакунку. В якому виявлено 15 згортків із речовиною рослинного походження зеленого кольору, 4 таблетки із написом «Метадон», 1 ампулу із написом «Набуфін», 5 згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору. А ще 2 пакунки із рідиною коричневого кольору та 1 рогатку.

Виявлені невідомі речовини вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

За даним фактом працівниками поліції проводяться заходи з розшуку та затримання особи, причетної до вчинення правопорушення.

Інформує прес-служба ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне