У хмельницьких тролейбусах будуть вивчати пасажиропотоки

1
Фото: khm.gov.ua

З 11 до 17 березня в місті буде проведено обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського електричного транспорту. Мета обстеження – визначення коефіцієнту співвідношення безоплатних пасажирів до платних на маршрутах міського електричного транспорту. Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

За результатами проведеної роботи, матеріали обстеження пасажиропотоків будуть систематизовані. А далі надані комісії з встановлення коефіцієнтів співвідношення кількості безплатних пасажирів до платних на міських маршрутах електротранспорту для їх подальшого аналізу та розрахунку. Коефіцієнт співвідношення буде обраховано для визначення об’ємів фінансування з міського бюджету для відшкодування КП «Електротранс» вартості перевезення пільгових категорій населення.

Також буде підготовлено та внесено на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення щодо затвердження розрахованого за підсумками обстеження пасажиропотоків коефіцієнту співвідношення кількості безоплатних до платних пасажирів.

Нагадаємо, що хмельничани таки незадоволені новими цінами на проїзд. З першого вересня 2018 року у Хмельницькому змінився тариф на проїзд у громадському транспорті. Тролейбус подорожчав на гривню, і тепере одна мандрівка у “рогатому” коштує 3,50 грн. Додаткову гривню випросили і маршрутчики: тариф зріч з 4 до 5 гривень. Однак цьогорічне підвищення цін на проїзд було трохи незвичним для хмельничан. У місті ввели так званий вечірній тариф. Тепер після 20:00 проїхатись у маршрутці коштує 6 гривень. Подорожчали і нічні тролейбуси з 6 до 10 гривень. Зміни цін на проїзд не пройшли не помітними для містян. Першими обурились батьки, чиї дітлахи подорожуть до навчальних закладів громадським транспортом.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне