У ході операції «Акциз» припинено діяльність 38 незаконних АЗС

Фото: https://uk.etcetera.media/

У ході здійснення оперативно-профілактичних заходів з операції «Акциз» співробітниками податкової міліції за період з 28 грудня 2019 року по даний час, спільно з представниками інших правоохоронних та контролюючих органів, відпрацьовано 47 адрес розташування АЗС.

За результатами вжитих заходів припинено діяльність 38 незаконних автозаправних станцій.

У ході спільних заходів, проведених за участю співробітників підрозділів податкової міліції, Національної поліції та Служби безпеки, під процесуальним керівництвом прокуратури області, в рамках даної цільової операції порушено 6 кримінальних проваджень, а також порушено низку адміністративних проваджень. Як результат, правоохоронцями за допомогою співробітників ДСНС демонтовано незаконні АЗС за 12 адресами.

Крім того, у 14 випадках АЗС, які не мали ліцензій добровільно припинили підприємницьку діяльність та демонтували обладнання.

За результатом відпрацювань вилучено 48 тонн паливно-мастильних матеріалів, орієнтовною ринковою вартістю 986 тисяч гривень. Також вилучили обладнання, яке оцінюється майже в 1,6 мільйона гривень.

Заходи тривають. Кінцева мета відпрацювання – це повне очищення ринку Хмельниччини від незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів, – зазначають податківці.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне