У Красилові чоловік погрожував розправою місцевій листоноші

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

54-річний місцевий житель під час конфлікту з листоношею дістав предмет, схожий на пістолет, і почав погрожувати потерпілій розправою. Сприйнявши зброю за бойову, налякана жінка викликала поліцію. 

Подія сталася у лютому цього року. 53-річна працівниця пошти принесла пенсію місцевому подружжю, яке проживає у приватному будинку. Їхній 54-річний син почав вчиняти сварку з листоношею. Коли жінка уже вийшла на вулицю, чоловік схопив пістолет, і, погрожуючи ним, здійснив один постріл. Потерпіла кинулась утікати, а потім викликала поліцію.

У ході санкціонованого обшуку працівники поліції вилучили пістолет у зловмисника і направили його на експертизу, яка показала, що зброя не бойова. 

За даним фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури правопорушнику вже оголосили підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне