У Красилові поліцейські оголосили підозру крадійці-рецидивістці

Фото: ілюстративне
35-річна місцева жителька познайомилась з чоловіком, «втерлась» в довіру, після чого викрала і збула його мобільний телефон.
 
Правопорушниця на вулиці познайомилась із 35-річним перехожим. Під час спілкування у чоловіка розрядився телефон, тож жінка запропонувала зарядити його у найближчому магазині. Почекати вирішили на вулиці. Через деякий час зловмисниця відійшла, мовляв на декілька хвилин, а сама повернулась до магазину, забрала телефон і зникла. Не дочекавшись нової знайомої, чоловік пішов по мобільний, та виявилось, що його вже забрали.
 
Незважаючи на те, що чоловік звернувся в поліцію не одразу, правоохоронці оперативно встановили особу зловмисниці. Нею виявилась місцева жителька, яка і раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Ґаджет правопорушниця збула на місцевому ринку. Мобільний поліцейські знайшли і вилучили. Згодом його повернуть власнику.
 
Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили жінці підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне