У лікарні досі перебувають люди, травмовані внаслідок обстрілів Хмельниччини

Фото: Суспільне Хмельницький

Троє людей, які отримали травми через нічний обстріл Шепетівського району Хмельниччини 25 жовтня, досі перебувають в лікарні. Про це у вечірньому відеозверненні сказав перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

“Російські військові вже тиждень поспіль, майже кожної ночі, обстрілюють Хмельниччину. Минулого тижня, 25 жовтня, під час одного з таких обстрілів, постраждали люди, пошкоджено житлову та нежитлову інфраструктуру в Шепетівському районі. З числа постраждалих, троє людей залишаються в лікарні. Їм надається медична допомога”, — сказав Сергій Тюрін.

За його словами, в громадах досі продовжують ліквідовувати наслідки вибухових хвиль. Половина пошкоджених обʼєктів житлової та соціальної інфраструктури повністю або частково відновлено. Ремонтні бригади та комісії, які фіксують пошкодження, працюють в кожній громаді, що зазнали пошкоджень.

“Комісії фіксують пошкодження та складають акти, аби надалі, згідно з цією документацією, було виплачено компенсацію людям за програмою єВідновлення. Окрім того, наші міжнародні партнери приїхали в громади, які зазнали руйнувань. Вони оглянули пошкоджену житлову і не житлову інфраструктуру і вже незабаром буде надано необхідну допомогу”, — говорить Сергій Тюрін.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне