У м. Шепетівка пройшов чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда»

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

20-23 серпня в м. Шепетівка під патронатом управління молоді та спорту Хмельницької ОДА та Національної федерації спортивного більярду України пройшов чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда» серед юніорів, юнаків та дівчат.

В змаганнях приймало участь 24 спортсмени з 11 регіонів України, у складі збірної Хмельницької області було 6 учасників (Давидчук Олексій, Кудашов Володимир, з м. Хмельницький, Харченко Артем з м. Старокостянтинів, Ларков  Михайло з м. Шепетівка, Ковальський Роман, Собачинський Владислав, з м. Кам’янець-Подільський).

21 серпня відбулося урочисте відкриття чемпіонату в  базовому спортивному клубі федерації  «Класик».

https://www.adm-km.gov.ua/

Учасники чемпіонату змагалися у трьох вікових категоріях: юніори ( 2002-2004 р.н.), юнаки ( 2005 р.н. та молодші) та дівчата  ( 2002 р.н. та молодші). Молодша категорія юнаків мала у своєму складі 7 учасників чемпіонату, наймолодшим спортсменом був Ларков Михайло ( 2009 р.н.) з м. Шепетівка. В результаті після напруженої він стає чемпіоном України серед юнаків здолавши у фіналі Жданова Федора (м. Кривий Ріг), який стає срібним призером змагань, третім в категорії юнаків став Іван  Мороз (м. Дніпро).

Серед дівчат в змаганнях приймало участь 4 спортсменки,  першою стала багаторазова чемпіонка України, член національної збірної,  Шевченко Кристіна (м. Житомир),  друге місце посіла Чорна Сніжана (м. Дніпро) та третьою стала Косенко Софія (м. Решетилівка).

Сама досвідчена категорія юніорів складалася з 13 учасників, шестеро з яких є постійними членами збірної команди України, тому глядачі мали змогу побачити справжню гру професіоналів більярдного спорту. Чемпіоном України серед юніорів став Жданов Даніїл (м. Кривий Ріг), срібний призер Непийпиво Ілля (м. Полтава), бронза у Таланенко Олександра (м. Черкаси) та Чумака Давида (м. Сєвєродонецьк).

https://www.adm-km.gov.ua/

23 серпня в БК «Класик» відбулося урочисте нагородження призерів чемпіонату з врученням цінних подарунків. Директор змагань від імені учасників висловив вдячність суддівській колегії, обласній державній адміністрації, спонсорам та всім, хто допомагав провести захід на високому рівні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне