У Нетішині, під час пожежі будинку, загинули домашні тварини

1
Фото: km.dsns.gov

11 березня о 05:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку у садовому товаристві «Вікторія», що неподалік Нетішина. Уважні сусіди, відчувши запах їдкого диму, одразу зателефонували на «101». Про це інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

На місце події прибуло дві пожежних машини та 10 чоловік особового складу 8 Державної пожежно-рятувальної частини. Бійці одразу взялися приборкувати полум’я. Пожежу вдалось локалізувати о 05:41, та повністю ліквідувати – о 05:56.

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці. На жаль, під час пожежі загинуло дві свійських тварини (кози) та домашня птиця.

Шановні подоляни! Під час господарювання дотримуйтесь правил пожежної безпеки, постійно стежте за станом електромережі, газових та електроприладів, приладів пічного опалення. Це вбереже ваше життя та оселю від вогню!

Нагадаємо, що у Полонському районі горіла будівля. 9 березня о 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу недіючої будівлі на вулиці Лесі Українки в с. Блидні Полонського району Хмельницької області. Негайно до місця виклику було направлено 2 відділення 17 державної пожежно-рятувальної частини міста Полонне. Вогнеборцям вдалося приборкати полум’я та не дати йому розповсюдитись. Пожежу було локалізовано о 17 годині 15 хвилин, та ліквідовано о 17 годині 18 хвилин. Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники ліквідували пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2101. 8 березня о 15:41 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2101 неподалік села Гуменці Кам’янець-Подільського району. Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне