У Нетішині поліцейські викрили діяльність підпільного грального закладу

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Без жодних вивісок, за зачиненими дверима і тільки для постійних клієнтів — так працював гральний заклад, який вчора, 7 червня, викрили у місті енергетиків працівники поліції.

Вчора, 7 червня, в місті Нетішин оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області спільно зі слідчими та співробітниками кримінальної поліції Шепетівського райуправління поліції припинили діяльність підпільного грального закладу.

Гральний зал був обладнаний в одному з приміщень по вулиці Висоцького. Двері закладу були замкненими. Розпізнавальних вивісок чи реклами не було. Потрапити всередину, аби долучитися до ігрового процесу, могли не всі. Заклад працював «для постійних клієнтів», відвідувачів до приміщення пускали за ідентифікації з допомогою камери спостереження. 

https://hm.npu.gov.ua/

Коли до закладу навідалися правоохоронці, у приміщенні перебували п’ятеро відвідувачів, працював адміністратор. 

Під час проведення невідкладного обшуку поліцейські вилучили 30 одиниць комп’ютерної техніки, а також 9 флеш накопичувачів, квитанції, чековий апарат, УФ лампу для перевірки банкнот тощо.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції підготували клопотання до суду про накладення на вилучене майно арешту. 

https://hm.npu.gov.ua/

За фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються особи, причетні до організації незаконної діяльності.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне