У Нетішині пройдуть заходи до 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи

У Нетішині пройдуть заходи до 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи
Фото: www.netishynrada.gov.ua

У середу, 24 квітня, о 15.00 у великій залі Палацу культури пройде вечір пам’яті до річниці Чорнобильської трагедії «Поріс чорнобилем Чорнобиль…».

О 16.15 відбудеться хода з лампадками від виконавчого комітету міської ради до пам’ятного знака “Жертвам Чорнобильської трагедії” (площа перед виконкомом міської ради – просп. Курчатова – просп. Незалежності – площа навпроти фонтанів).

Довідка: Чорнобильська катастрофа — техногенна екологічно-гуманітарна катастрофа, спричинена двома тепловими вибухами і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території УРСР, в ніч на 26 квітня 1986 року. Руйнування мало вибуховий характер, реактор було повністю зруйновано і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин. Відбувся викид потужністю в 300 Хіросім.

Оргкомітет

Нагадаємо, що 20.04. у м. Нетішин на вул. Солов’євська виникла пожежа трави на відкритій території.. Вогонь знищив траву на площі 500 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне