У Нетішині рекомендовано запровадити карантинні заходи у класах, де було виявлено кір

У Нетішині рекомендовано запровадити карантинні заходи у класах, де було виявлено кір
Фото: www.netishynrada.gov.ua

Відповідно до розпорядження міського голови Олександра Супрунюка від 4 лютого 2019 року, рекомендовано загальноосвітнім навчальним закладам міста запровадити карантинні заходи на 21 день у класах, де були зареєстровані випадки кору, забезпечити максимально можливу ізоляцію карантинних класів від інших колективів на 21 день (саме стільки триває інкубаційний період хвороби), не допускати нещеплених осіб в навчальні заклади, де зареєстровані випадки кору у період карантину на 21 день.

Обов’язково дотримуватись санітарно-гігієнічного, протиепідемічного та дезінфекційного режиму у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста. Окрім того, рекомендовано забезпечити роботу дошкільних навчальних закладів міста у посиленому режимі, проведення дезінфекційних заходів та суворо дотримуватись санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму, провести у навчальних закладах міста санітарно-освітню роботу з питань профілактики кору.

Обмежити відвідування дітей з карантинних класів занять у:

  • КЗ «Палац культури міста Нетішина»,
  • КЗ «Будинок культури»,
  • ПНЗ «Будинок дитячої творчості»,
  • клубі «Юний технік»,
  • КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»,
  • ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа»,
  • ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв».

У «Хмельницькій АЕС» рекомендовано проводити профілактичні заходи та санітарно-освітню роботу серед персоналу щодо необхідності проведення щеплення та заходи профілактики захворюваності на кір, обмежити відвідування дітей з карантинних класів занять у СК «Енергетик», в басейні та Нетішинській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі ППО ХАЕС.

Наразі КНП НМР «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Нетішин» та КНП НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» працюють у посиленому режимі, підтримують готовність госпітальної бази до роботи в умовах епідускладнень.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Нагадаємо, що в колонії на Хмельниччині в’язнів тримають у камерах із температурою +9.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне