У Нетішині відбулося відкриття «Диво парку»

Фото: https://www.netishynrada.gov.ua/

У середу, 26 серпня, до Нетішина презентувати свої казкові скульптури в «Диво парку» завітав славутський скульптор Микола Мельничук. На зустрічі з митцем були Олександр Супрунюк, міський голова, Богдан Шмегельський, заступник генерального директора ВП ХАЕС з персоналу та місцеві журналісти.

https://www.facebook.com/groups/ssmmzz/permalink/2692366691011184/

Більше 10 місяців працював Микола Мельничук над тим, щоб чарівні скульптури оселилися в нетішинському парку. На прохання журналістів він розповів коротко про свої творчі роботи, технологію створення незвичних скульптур, задуми, особливості характеру кожного казкового «мешканця» парку та ін.. .

Ідея створити в Нетішині «Диво парк» належить міському голові Олександру Супрунюку. Сьогодні він мріє про подальшу співпрацю зі скульптором та розширення незвичного парку.

https://www.facebook.com/groups/ssmmzz/permalink/2692366691011184/

Богдан Шмегельський подякував міській владі і скульптору за чудовий подарунок місту. Він впевнений, що «Диво парк» стане улюбленим місцем відпочинку нетішинців.

https://www.facebook.com/groups/ssmmzz/permalink/2692366691011184/

«Найбільше я ціную повагу до мене нетішинців. Місто мені дуже подобається. Дуже хочу зробити в парку все так, як я уявляю. Потрібно доповнити локацію. Йдемо вперед. Це буде шикарний парк… Я дуже хочу попросили молодь, дітей, всіх нетішинців берегти ці скульптури. Цінуйте те, що маєте. Подібних вам ніхто більше не зробить. Якщо вони будуть пошкоджені, то навіть та повага, яку я маю сьогодні від людей, не надихне мене на створення інших робіт. Як я буду бачити щось розвалене, мені буде дуже шкода », – сказав Микола Мельничук.

https://www.facebook.com/groups/ssmmzz/permalink/2692366691011184/

Отже, завітайте до «Диво парку» та цінуйте і поважайте красу !

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне