У Нетішині відкрився навчально-тренувальний центр з підготовки професій громадського харчування

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

18 грудня на базі Нетішинського професійного ліцею відкрився новий навчально-тренувальний центр з підготовки професій громадського харчування.

Ця подія – важливий крок, завдяки якому ринок праці кваліфікованих робітників області отримає конкурентоспроможних фахових спеціалістів, які відповідатимуть запитам роботодавців та будуть володіти тими уміннями та професійними навичками, яких потребує сучасна сфера громадського харчування.

На відкриття центру завітали заступниця голови ОДА Оксана Ситницька, Нетішинський міський голова Олександр Супрунюк, депутати обласної ради, представники Департаменту освіти і науки ОДА, ВП ХАЕС, директори закладів профтехосвіти.

Вітаючи гостей свята, Оксана Ситницька зазначила, що такий системний підхід до підготовки кваліфікованих робітників закладами профтехосвіти Хмельниччини дуже важливий, адже він дозволяє задовольнити потребу наших роботодавців в робітничих кадрах. Особливо важливим у цьому процесі є соціальне партнерство із роботодавцями, адже так випускники ліцею не лише зможуть отримати бажану професію, а й після навчання розраховувати на працевлаштування та гідну заробітну плату.

На оновлення матеріально-технічної бази Нетішинського професійного ліцею за рахунок коштів обласного бюджету та залишків коштів освітньої субвенції цьогоріч було виділено понад 5,7 млн.гривень.

Для  створення навчально-тренувального центру придбано кухонне обладнання, інвентар, посуд, меблі для забезпечення лабораторії з підготовки кухарів, офіціантів та кондитерів,  проведено капітальний ремонт лабораторії,  встановлено вентиляцію, кондиціювання та прокладено силовий кабель для забезпечення належного електропостачання.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне