У новорічну ніч порядок на Хмельниччині охоронятимуть більше трьох сотень правоохоронців

Фото: hm.npu.gov.ua

У ніч з 31 грудня на 1 січня в області заплановано 29 масових заходів, в яких орієнтовно візьме участь більше 13 тисяч осіб. Порядок під час святкувань забезпечуватимуть 304 правоохоронці, з яких 254 працівники поліції та 50 бійців Нацгвардії.

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області відбулась нарада, присвячена питанню забезпечення охорони публічного порядку і безпеки під час новорічних свят в області загалом та Хмельницькому зокрема. Участь у засіданні взяли представники усіх відомств системи МВС, а також обласної та міської влади.

hm.npu.gov.ua

Що стосується міста Хмельницького, то тут основні святкування відбуватимуться поблизу головної ялинки, що розташована на площі біля кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка. Проте заплановані святкові заходи і в 5-ти мікрорайонах міста — поблизу спортивно-оздоровчого комплексу «СВ», в мікрорайоні Ракове поблизу гарнізонного будинку офіцерів, в Книжківцях, Гречанах біля СКЦ «Плоскирів» та по вулиці Тернопільській поблизу ДП «Новатор».

hm.npu.gov.ua

У новорічну ніч в Хмельницькому порядок на масових заходах забезпечуватимуть більше 70 правоохоронців. Із них понад 50 поліцейських та 20 бійців Нацгвардії. Допомагатимуть правоохоронцям члени громадських формувань.

Нагадаємо, увесь період новорічно-різдвяних свят порядок у Хмельницькому забезпечують посилені патрулі, до складу яких входять патрульні, працівники Хмельницького відділу поліції, нацгвардійці та кінологи.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне